Beperkte schade bij ongeval Sloeweg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij een kop-staartbotsing op de Sloeweg zijn vanmiddag twee voertuigen beschadigd geraakt.

Het ongeval vond omstreeks kwart voor twee plaats ter hoogte van de sportvelden van SV Walcheren op de rijbaan naar de Gerbrandystraat. Ambulance-medewerkers bekeken tenminste een persoon voor eventueel letsel. De politie regelde het verkeer.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelContainerbrandje op Beatrixlaan snel geblust
Volgend artikelVeiligheidsregio: Meeste stormgerelateerde meldingen op Walcheren
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).