Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een 24-jarige man uit Vlissingen is gisteren mishandeld op de Paul Krugerstraat, aldus de politie vandaag.

De man stak rond 15.00 uur de weg over en zou daarbij geen voorrang gekregen hebben van een automobilist. Hij zei daar iets van en liep door. Kort daarop werd hij geslagen door mogelijk de automobilist en misschien een bijrijder. De voetganger liep verwondingen op.

Andere mensen zouden hem te hulp zijn geschoten. Er waren meerdere verkeersdeelnemers in de omgeving. De politie ontvangt graag informatie via 0900-8844, 0800-7000 (anoniem), WhatsApp 0612207006, het tipformulier of de site Meld Misdaad Anoniem.

Vermoedelijk reed de automobilist in een donkerkleurige Mercedes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier