Slingerende automobilist op Sloeweg onder invloed van drugs

© Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft zaterdagmiddag op de Sloeweg een gevaarlijk rijdende automobilist na een achtervolging tot stoppen gedwongen, de man bleek onder invloed.

De politie kreeg om 16.25 uur een melding van onveilig rijgedrag. Een auto slingerde over de Sloeweg en remde op vreemde plaatsen. Omdat de chauffeur niet op een stopteken reageerde, werden drie eenheden ingezet om het voertuig tot stilstand te brengen. Dat lukte tussen de Koudekerkseweg/Gerbrandystraat en de Burgemeester Van Woelderenlaan.

- ADVERTENTIE -

Het bleek te gaan om een 21-jarige man uit Heinenoord die, zo wees een test uit, onder invloed van drugs verkeerde. In zijn auto vonden de agenten kleine hoeveelheden hennep en harddrugs. De man werd aangehouden en naar het bureau gebracht. Daar is proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed en drugsbezit, meldt de politie vandaag.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!