Afgelopen weekend vier nieuwe besmettingen in de gemeente Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Afgelopen weekend zijn er vier nieuwe coronabesmettingen ontdekt in de gemeente Vlissingen. De besmette personen kwamen uit Ritthem, Oost-Souburg en Vlissingen.

Zaterdag meldde de GGD dat er onder andere een nieuwe besmetting was geconstateerd in Ritthem. Zondag werd bekendgemaakt dat er ook een persoon in Oost-Souburg en twee personen in Vlissingen waren besmet.

Zaterdag stond het aantal doden door het virus op acht. Vandaag zijn er twee nieuwe overlijdens bijgekomen, dat betekent dat er in totaal tien mensen in Zeeland zijn overleden als gevolg van het virus.

Verder zijn er nieuwe besmettingen ontdekt in: Goes, IJzendijke, Kloetinge, Middelburg, Nieuw- en St. Joosland, Sas van Gent, ‘s-Heer Hendrikskinderen, St. Annaland, Terneuzen en Westdorpe.

Vorig artikelSlingerende automobilist op Sloeweg onder invloed van drugs
Volgend artikel‘Baldadige’ persoon zakt door het dak van bedrijfshal Edisonweg
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier