Afgelopen weekend vier nieuwe besmettingen in de gemeente Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Afgelopen weekend zijn er vier nieuwe coronabesmettingen ontdekt in de gemeente Vlissingen. De besmette personen kwamen uit Ritthem, Oost-Souburg en Vlissingen.

Zaterdag meldde de GGD dat er onder andere een nieuwe besmetting was geconstateerd in Ritthem. Zondag werd bekendgemaakt dat er ook een persoon in Oost-Souburg en twee personen in Vlissingen waren besmet.

- Advertentie -

Zaterdag stond het aantal doden door het virus op acht. Vandaag zijn er twee nieuwe overlijdens bijgekomen, dat betekent dat er in totaal tien mensen in Zeeland zijn overleden als gevolg van het virus.

Verder zijn er nieuwe besmettingen ontdekt in: Goes, IJzendijke, Kloetinge, Middelburg, Nieuw- en St. Joosland, Sas van Gent, ‘s-Heer Hendrikskinderen, St. Annaland, Terneuzen en Westdorpe.

- Advertentie -
Vorig artikelSlingerende automobilist op Sloeweg onder invloed van drugs
Volgend artikel‘Baldadige’ persoon zakt door het dak van bedrijfshal Edisonweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.