Man (23) met mes aangehouden, geen verband met steekincident Bossenburgh

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond laat een man aangehouden na een achtervolging, hij bleek in het bezit te zijn van inbrekerswerktuigen, een fors geldbedrag en een mes.

De man werd omstreeks 23.45 uur gezien, te fiets, op het Weyevlietplein. Hij kon na een achtervolging worden aangehouden in de Van der Helstlaan doordat hij onderuit ging. De 23-jarige man uit Vlissingen is naar het cellencomplex gebracht, de spullen zijn in beslag genomen.

- Advertentie -

Rond half twaalf was een steekincident gemeld vanuit Bossenburgh. Volgens de politie bestaat er geen reden de twee voorvallen met elkaar in verband te brengen.

Het steekincident betrof een 25-jarige Vlissinger. Omstanders verleenden eerste hulp en belden 112, agenten troffen de man in de Toutenburg aan. Mogelijk was hij gestoken op het pleintje bij de Sterkenburg. Het slachtoffer kon geen verklaring afleggen, vandaag zal hij worden gehoord. De politie zoekt intussen getuigen.

Zie ook:
Politie verricht sporenonderzoek na steekincident in Bossenburgh (6 april 2020)

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie verricht sporenonderzoek na steekincident in Bossenburgh
Volgend artikelBrandweer haalt smeulende delen uit woning bij schoorsteenbrand
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).