Politie verricht sporenonderzoek na steekincident in Bossenburgh

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een persoon is zondagavond tegen middernacht in Bossenburgh neergestoken en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het incident vond plaats langs de straat Bossenburg, tussen de zijstraten Sandenburg en Toutenburg, dicht bij het fietspad naar Westerzicht. Althans daar onderzochten agenten een voorwerp op het trottoir, een rugzak of jas.

Volgens omstanders hadden agenten geroepen dat iedereen zich moest verwijderen omdat er iemand neergestoken was. Even later werd de straat Bossenburg van beide kanten met linten afgezet. De opgeroepen traumahelikopter kwam niet ter plaatse, een ambulance bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis, waarna de politie sporenonderzoek deed.

Vooralsnog is geen nadere informatie beschikbaar.

Eerder op de avond trokken agenten beschermende, witte pakken aan voordat ze een woning aan de Hendrikstraat betraden voor een medisch spoedgeval. Omdat de Koningsweg in verband met werkzaamheden tijdelijk afgesloten is, moesten de hulpdiensten omrijden. De eerste ambulance kwam over de Aagje Dekenstraat, keerde om bij de Badhuisstraat en koos uiteindelijk de Vrijgang. De politie reed aan via de Coosje Buskenstraat, Spuistraat en Nieuwendijk.

Het slachtoffer werd na behandeling op een brancard naar beneden gedragen, aan de zuurstof, met hartbewaking, en met spoed naar het ziekenhuis in Goes overgebracht.

Vorig artikelBoulevard afgesloten wegens overlast en groepsvorming
Volgend artikelMan (23) met mes aangehouden, geen verband met steekincident Bossenburgh
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier