Aangehouden man spuugt en scheldt in politiewagen en bedreigt agenten

Foto: Ingezonden
- Advertentie -

VLISSINGEN – Tegen een 44-jarige man die gisteravond aangehouden werd in de Hurgronjestraat wegens ordeverstoring is aangifte gedaan van bedreiging.

De politie kreeg na 23.00 uur een melding uit de Rooie Buurt, een man zou stampij maken op de Lammenstraat en Hurgronjestraat en bovendien met een mes zwaaien. Toen de politie arriveerde, bevond de man zich in de woning van iemand anders, aan de Hurgronjestraat. Agenten maanden hem naar buiten te komen met zijn handen omhoog. Een politiehond blafte. Tegen nieuwsgierige buren werd geroepen: “Ga naar binnen, doe de deur dicht!”

- Advertentie -

De 44-jarige man uit Goes droeg geen mes bij zich. Wel verkeerde hij onder invloed en had een grote mond, zo meldt een woordvoerder van de politie. Er werd besloten hem aan te houden wegens verstoring van de openbare orde. In de politiewagen maakte de man het nog bonter: hij begon te schelden en spugen en bedreigde de agenten. Van het laatste feit is aangifte gedaan.

- Advertentie -
Vorig artikelMan in wielerkledij gaat op Boulevard Bankert onderuit
Volgend artikelKuzee bergt gestrande lijnbus vanaf Burgemeester Van Woelderenlaan
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).