Scooter en auto botsen, twee vrouwen lichtgewond op Baskensburgplein

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee jonge vrouwen op een scooter zijn vanavond aangereden door een personenwagen op het Baskensburgplein, ze raakten lichtgewond.

De vrouwen reden over het fietspad langs het plein en werden aangereden door de bestuurder van een personenwagen die de Van der Helstlaan insloeg zonder voorrang te verlenen. Dit gebeurde omstreeks tien over tien. Bij aankomst van de politie lagen de scooterrijdsters languit op het asfalt, even later bereikten ze strompelend, met ondersteuning, de ambulance.

- Advertentie -

Een van hen verklaarde dat er wel geremd was, maar dat kwam te laat, de scooterbestuurster ging ervan uit dat ze voorrang kreeg.

Na behandeling in de ambulance bleek spoedvervoer niet vereist. Wel kreeg een van de slachtoffers het advies zich morgen te melden bij het ziekenhuis in Goes.

De materiële schade was gering.

- Advertentie -
Vorig artikelMotorrijder die kind aanreed, meldt zich bij de politie
Volgend artikel‘Jongeman’ die kind (6) aanrijdt in Souburg blijkt 37-jarige Vlissinger
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).