Motorrijder die kind aanreed, meldt zich bij de politie

Een agent stopt de helm van de motorrijder in een zak voor nader onderzoek. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De motorrijder die vanmiddag een fietsende peuter aanreed in de Oosterscheldestraat, heeft zich gemeld op het politiebureau.

Dat maakt de politie zojuist bekend via Twitter. Morgen zal de politie nadere gegevens verstrekken. Op dit moment is alleen bekend dat het een jongeman betreft, hij wordt aangehouden en verhoord.

- Advertentie -

Update – Bronnen ter plekke melden dat het meisje weliswaar breuken heeft, maar niet geopereerd hoeft te worden en normaal gesproken zaterdag al naar huis kan. Voorts zou een conflict elders in Oost-Souburg voorafgegaan zijn aan het ongeval. Hierbij werd ook de hondenbrigade ingezet. Voor enig verband tussen de gebeurtenissen is het wachten op nadere informatie van de politie.

Zie ook:
Motorrijder laat meisje gewond achter na botsing (8 mei 2020)

- Advertentie -
Vorig artikelMotorrijder laat meisje gewond achter na botsing
Volgend artikelScooter en auto botsen, twee vrouwen lichtgewond op Baskensburgplein
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).