Politie pakt man op na woninginbraak Vlissingen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie hield vannacht rond 03.30 uur een verdachte van een woninginbraak in de Nieuwe Vlissingseweg aan en vraagt zich af of die nacht meer inbraken zijn gepleegd.

Bewoners betrapten rond 02.30 uur een dief in hun huis. De dader vluchtte weg. Agenten namen aangifte op en kregen een signalement van de dader. Er werd een buurtonderzoek ingesteld en in de omgeving van de Voorstraat zagen de agenten een man lopen die voldeed aan het signalement. Hij werd aangehouden.

- Advertentie -

Het gaat om een 33-jarige man uit Middelburg. In de tas trof de politie meer spullen aan dan bij de woninginbraak was buitgemaakt, zoals een navigatiesysteem en een autoradio. Mogelijk zijn die van diefstal afkomstig, maar daarvan is (nog) geen melding of aangifte gedaan.

De politie komt graag in contact met gedupeerden van een inbraak. Zij kunnen bellen naar 0900-8844. We vragen voor een snelle informatieverwerking om het volgende dossiernummer te vermelden: 2020-139368.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust autobrand Dreesstraat Vlissingen
Volgend artikelHardleerse bestuurder aangehouden na vier keer te hebben gereden zonder rijbewijs
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.