Brandweer ingezet voor rokende barbecue in Koudekerke

© Foto: Brandweer Koudekerke
- Advertentie -

KOUDEKERKE – Vanmiddag is de brandweer van Koudekerke uitgerukt voor een melding van een woningbrand in Koudekerke. De rook van een barbecue bleek uiteindelijk de oorzaak te zijn.

Omstreeks 12.00 uur werd de brandweer met meerdere voertuigen opgeroepen voor een melding van een woningbrand in de Tramstraat in Koudekerke. De brandweer van Koudekerke was als eerste ter plekke en concludeerde dat het ging om een rokende barbecue. Deze stond op het dak tussen twee woningen in.

- Advertentie -

Omdat het raam van een van de woningen openstond, waaide de rook de woning in. De brandweer heeft de barbecue beneden neergezet en de woning gecontroleerd. Of er schade is ontstaan, is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelJongen verstopt 22 gripzakjes met wiet in onderbroek
Volgend artikelScooter en auto botsen in Bossenburgh
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.