Scooter en auto botsen in Bossenburgh

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Op de Walenburg in de wijk Bossenburgh zijn begin deze avond een scooter en een personenwagen tegen elkaar gebotst.

Dat gebeurde in een volgens omstanders gevaarlijke bocht tussen de straten Toutenburg en Wijenburg. Op de scooter zaten een man en een vrouw. De vrouw werd onderzocht in de ambulance, de man ontdekte met enige vertraging dat hij een bebloede hand en een scheur in zijn broek had. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.

- Advertentie -

De schade aan de scooter was behoorlijk. De auto liep slechts een deuk op.

Later vanavond ging de politie naar wat een opstootje leek op de Hercules Segherslaan (foto onder). Een man liep met een fles drank rond en riep van alles, een getuige verstond de woorden ‘identiteitsbewijs’ en ‘boete’. Het wachten is nog op nadere informatie.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer ingezet voor rokende barbecue in Koudekerke
Volgend artikelSlachtoffer ongeval Burgemeester Van Woelderenlaan overleden
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).