© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Op de Walenburg in de wijk Bossenburgh zijn begin deze avond een scooter en een personenwagen tegen elkaar gebotst.

Dat gebeurde in een volgens omstanders gevaarlijke bocht tussen de straten Toutenburg en Wijenburg. Op de scooter zaten een man en een vrouw. De vrouw werd onderzocht in de ambulance, de man ontdekte met enige vertraging dat hij een bebloede hand en een scheur in zijn broek had. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.

De schade aan de scooter was behoorlijk. De auto liep slechts een deuk op.

Later vanavond ging de politie naar wat een opstootje leek op de Hercules Segherslaan (foto onder). Een man liep met een fles drank rond en riep van alles, een getuige verstond de woorden ‘identiteitsbewijs’ en ‘boete’. Het wachten is nog op nadere informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier