Bestuurder (22) ongeval Gravestraat was onder invloed van drugs

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De bestuurder die gisteravond drie geparkeerde auto’s ramde en net voor een muur tot stilstand kwam in de Gravestraat, was onder invloed van drugs. Dat laat een woordvoerder van de politie weten.

Bij het Bellamypark kreeg de bestuurder het aan de stok met zijn vriendin die ook in het voertuig zat. De ruzie ging verder tijdens het rijden, in de Gravestraat ging het mis: om iets over 21.30 uur botste de bestuurder tegen drie auto’s en raakte bijna een muur. Zijn vriendin raakte gewond in haar gezicht en werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Volgens de verklaring van de bestuurder tegenover de politie zou de ruzie de oorzaak zijn geweest van het ongeluk. Het onderzoek naar de precieze toedracht loopt nog.

- Advertentie -

Gisteravond werd er een blaas- en speekseltest afgenomen bij de bestuurder. Volgens een zegsman van de politie verkeerde de bestuurder onder invloed van drugs. Het rijbewijs van de man, een 22-jarige Roosendaler, is ingevorderd. In de auto werd ook een cilinder met lachgas aangetroffen.

Zie ook:
Slingerende chauffeur ramt drie auto’s, politie neemt hem mee (13 juli 2020)

- Advertentie -
Vorig artikelSlingerende chauffeur ramt drie auto’s, politie neemt hem mee
Volgend artikelSouburger overleden die met auto het water in reed vanaf Sluiskade
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.