Slingerende chauffeur ramt drie auto’s, politie neemt hem mee

De auto tegen een muur bij een woning aan de Gravestraat. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft vanavond een man afgevoerd die met zijn auto drie geparkeerde personenwagens beschadigde op de Gravestraat en daarna bijna tegen een muur reed.

De vrouw die bij hem in de auto zat, is met de ambulance weggebracht.

- ADVERTENTIE -

Volgens getuigen hadden de twee slaande ruzie op het Bellamypark en bij de Sarazijnstraat. Ze stapten omstreeks half tien in hun auto en reden over de Nieuwendijk. Onderweg zou de ruzie doorgegaan zijn. Op de Gravestraat ging het mis: de auto begon te slingeren, beschadigde geparkeerde wagens aan de linkerzijde van de weg en kwam aan de rechterkant tot stilstand op het trottoir. Het voertuig miste op een haar na een muur bij een woning.

Bij aankomst van de hulpdiensten zat de vrouw huilend in de auto. Ze bereikte lopend de ambulance en werd zonder spoed weggebracht. De man deed een blaastest en mogelijk een speekseltest. Daarna voerde de politie hem in een busje af.

Agenten legden de situatie vast en spraken met getuigen. Achter in de auto van het tweetal vonden ze een lachgascilinder. Tijdens het onderzoek was de Gravestraat afgezet tussen de Zeilmarkt en de Hendrikstraat.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!