Man aangehouden die agent schopt en winkelmedewerker slaat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag in een winkel aan de Aagje Dekenstraat een 23-jarige man uit Vlissingen aangehouden die even daarvoor twee mishandelingen pleegde.

De man crosste tegen de avond met een bromfiets over de Kleine Markt. Daarbij viel hij. Een agent fietste toevallig voorbij en wilde de bromfietser aanspreken, maar de man rende weg. Op de Aagje Dekenstraat trof de agent hem aan. De man schopte de agent en rende een winkel in.

- Advertentie -

Een personeelslid van de winkel had alles gezien en probeerde de verdachte tegen te houden. Hij werd tegen de grond geslagen. Het lukte hem niettemin, samen met de agent, de verdachte onder controle te krijgen.

Zowel de winkelmedewerker als de agent hebben aangifte gedaan van poging tot zware mishandeling. De verdachte zit vast, op de bromfiets is beslag gelegd voor technisch onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelDrie mensen bekeken door medewerkers ambulance na brand in schuurtje
Volgend artikelOnderzoek Hogeweg afgerond: eerst brand, daarna explosie zuurstofcilinder
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).