Autobestuurder rijdt stoplicht en verkeersbord omver bij Keersluisbrug

© Foto: Tim Adriaanse
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een autobestuurder heeft zaterdagavond omstreeks 21.05 uur een ongeval veroorzaakt op de Nieuwe Vlissingseweg bij de Keersluisbrug.

De bestuurder, een 39-jarige Belg uit Froidchapelle, reed vanaf de Paul Krugerstraat de Nieuwe Vlissingseweg op. Hij raakte de macht over het stuur kwijt, werkte een verkeerslicht voor fietsers tegen de grond, zette de auto in zijn achteruit, ramde een verkeersbord en daarna wederom een stoplicht. Omstanders haalden de man uit zijn auto.

- Advertentie -

De chauffeur bleek dronken te zijn. Op het politiebureau blies hij ongeveel vijf keer zoveel als toegestaan. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Een bergingsbedrijf sleepte het zwaar beschadigde voertuig weg.

Later, even na 23.00 uur, rukte de politie uit naar een melding vanuit de Scheldestraat. Op de hoek met de Glacisstraat zou het nodige loos zijn. Volgens een tipgever was de Scheldestraat enige tijd afgezet. Nadere informatie ontbreekt vooralsnog.

- Advertentie -
Vorig artikelMan aangehouden in Lammensstraat met vuurwapen op zak
Volgend artikelGeen aangifte na melding steekincident vanaf de Scheldestraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).