Geen aangifte na melding steekincident vanaf de Scheldestraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is gisteravond uitgerukt voor een melding van een steekincident nabij de kruising van de Scheldestraat en de Glacisstraat maar heeft niemand gewond aangetroffen.

Er bleek ook niemand bereid aangifte te doen.

- Advertentie -

De politie nam het telefoontje van kort na 23.00 uur zeer serieus en zette volgens een getuige een deel van de Scheldestraat af. Aangezien geen slachtoffer gevonden werd en niemand aangifte wilde doen, staakten de agenten na enige tijd het onderzoek. Wel hielden ze verderop, op de Van Dishoeckstraat, een 40-jarige Vlissinger aan wegens openbare dronkenschap. Dit zou verband houden met de melding. De man is naar het politiecellencomplex overgebracht.

Rond middernacht spoedde de politie zich naar Paauwenburg voor overlast aan de Groen van Prinstererlaan. Volgens een woordvoerster betrof het een verwarde persoon. Er werd geen aanhouding verricht.

- Advertentie -
Vorig artikelAutobestuurder rijdt stoplicht en verkeersbord omver bij Keersluisbrug
Volgend artikelFietsster aangereden op rotonde bij Paauwenburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).