Politie zoekt twee jongens na aanrijding met gestolen scooter

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee jongens van naar schatting 15-17 jaar oud worden gezocht nadat ze gistermiddag met een scooter tegen een auto reden in Bossenburgh en wegrenden.

Een automobilist reed omstreeks 15.15 uur op de straat Bossenburg en sloeg af, een scooter botste met hoge snelheid tegen de wagen. De twee berijders verdwenen te voet in de richting van Sandenburg. De scooter bleek gestolen.

- Advertentie -

Het gaat om twee jongens van 15-17 jaar, slank postuur, donkere huidskleur, beiden rond de 1,70 meter lang. De bestuurder heeft zwart haar in vlechten van zo’n tien centimeter lang. Hij droeg een blauw/groen tie-dyeshirt. De bijrijder heeft kort, zwart, krullend haar, hij droeg rode kleding.

De politie (0900-8844 of https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen) krijgt graag tips van mensen die iets gezien hebben of het signalement herkennen.

- Advertentie -
Vorig artikelJonge vrouw raakt onwel bij tankstation aan Paul Krugerstraat
Volgend artikelPolitie zoekt jongeman na beroving langs de Sloeweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).