Winkeldief (39) slaat personeelslid, politie arresteert hem

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie arresteerde gisteravond rond 19.27 uur in de Paardenstraat een 39-jarige verdachte van winkeldiefstal, hij sloeg tijdens de achtervolging vermoedelijk een personeelslid.

De verdachte (woonplaats onbekend) rende maandagavond rond 19.20 uur met een tas vol goederen de supermarkt aan de Aagje Dekenstraat uit. Twee personeelsleden achtervolgden de verdachte omdat ze hem van winkeldiefstal verdachten.

- Advertentie -

Op het moment dat de verdachte even verderop een afgesloten winkeldeur probeerde te openen sloeg hij vermoedelijk een personeelslid. Camerabeelden moeten dit uitwijzen. De verdachte vluchtte en liet een tas op straat vallen. De personeelsleden zetten de achtervolging voort. In de Palingstraat arriveerde de politie.

Agenten hielden de verdachte in de Paardenstraat aan. Niemand raakte ernstig gewond. In de tas zaten wasmiddelen waarvoor niet betaald was. De verdachte zit vast voor nader onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelHulpverleners in coronapakken naar spoedgeval in Oost-Souburg
Volgend artikelOverleden persoon aangetroffen in woning Lange Zelke
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.