Aanhoudingen na melding van mishandeling in uitgaansgebied

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee mannen zijn afgelopen nacht aangehouden nadat ze een personeelslid van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk mishandeld zouden hebben.

De melding van de mishandeling kwam rond 02.50 uur. Toen de politie ter plaatse was, ging de verdachte ervandoor. Hij kon na een korte achtervolging worden aangehouden op het Plein Vierwinden. Het gaat om een 29-jarige Vlissinger. Een omstander die zich met de zaak bemoeide, werd eveneens gearresteerd, voor mogelijke betrokkenheid.

- Advertentie -

Beide mannen hebben op het politiebureau meegewerkt aan een drugstest. De 29-jarige Vlissinger bleek onder invloed van amfetamine. De andere verdachte testte positief op cocaïne en had een zakje wit poeder en een weegschaaltje op zak. Deze werden in beslag genomen.

Het personeelslid van de horecagelegenheid deed aangifte van mishandeling en bezocht de huisartsenpost aan de Koudekerkseweg.

- Advertentie -
Vorig artikelMan schoot vermoedelijk zichzelf in been, aangehouden verdachten weer vrij
Volgend artikelFietsster gewond bij aanrijding op rotonde Aagje Dekenstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).