Man schoot vermoedelijk zichzelf in been, aangehouden verdachten weer vrij

De politie zette de omgeving ruim af voor onderzoek. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

OOST-SOUBURG – De politie heeft gisteren bij een woning in de Beukenstraat een 68-jarige man aangehouden. De man zou zichzelf in zijn been hebben geschoten.

De politie kreeg gistermiddag rond 15.40 uur melding van een mogelijk schietincident in een woning. Bij het pand aan de Beukenstraat kwam een 37-jarige man naar buiten gelopen. Omdat agenten nog niet precies wisten wat er aan de hand was en de man niet direct gehoor gaf aan de instructies van de dienders werd er een waarschuwingsschot door een van de agenten gelost en kon de man worden aangehouden. Tijdens die aanhouding werd ook een vrouw aangehouden die eveneens de instructies van de politie niet opvolgde.

Toen agenten het pand binnengingen troffen ze de 68-jarige bewoner aan, die gewond was aan zijn been. Ook lag er een vuurwapen in de woning. De man is voor behandeling aan zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis en aangemerkt als verdachte. Het vuurwapen, waar de man geen vergunning voor had, is in beslag genomen. Uit een eerste verklaring blijkt dat de man zichzelf mogelijk per ongeluk in het been heeft geschoten. De woning is verder door de politie doorzocht. Daarbij zijn nog munitie en een luchtdrukwapen in beslag genomen. De eerder aangehouden man en vrouw zijn kort na het incident weer in vrijheid gesteld. De politie onderzoekt de zaak.

Zie ook:
Schoten gelost in Oost-Souburg, één gewonde, politie verricht aanhouding (11 september 2020)

Vorig artikelSchoten gelost in Oost-Souburg, één gewonde, politie verricht aanhouding
Volgend artikelAanhoudingen na melding van mishandeling in uitgaansgebied
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier