Burgemeester sluit woning na drugsvondst

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Op advies van de politie heeft burgemeester Van den Tillaar een woning aan de Spuistraat gesloten. Dat maakt de gemeente vandaag bekend.

In de woning, op een bovenverdieping van een pand naast de Rabobank, werd op 20 juli een hennepkwekerij aangetroffen tijdens een politie-onderzoek. Op 24 juli besloot de burgemeester zoals gebruikelijk tot sluiting. De gemeente heeft niet bekendgemaakt waarom de sluiting pas in september plaatsvindt terwijl het pand gerenoveerd wordt.

- ADVERTENTIE -

De sloten zijn vervangen en de woning is verzegeld. Het betreden van de ruimte is verboden op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening. Op het verbreken van de zegels staat maximaal twee jaar cel of een geldboete. Op 17 december wordt de ruimte vrijgegeven.

Op een raam aan de voorzijde hangt de bekende poster (‘Drugspand gesloten’) met daarnaast een brief aan de omwonenden. De burgemeester roept hen op de politie te bellen als de woning toch gebruikt wordt.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!