Man (23) uit Spijkenisse bestuurde auto die crashte in gebouw Hermesweg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 23-jarige man uit Spijkenisse heeft zich donderdag bij de politie gemeld en aangegeven dat hij de bestuurder was van de auto die eind vorige maand crashte tegen een gevel van een gebouw aan de Hermesweg.

Een personenauto reed op 28 september omstreeks 00.00 uur op de Nieuwe Vlissingseweg en kwam door onbekende oorzaak tot stilstand tegen een gevel van een gezondheidscentrum aan de Hermesweg. Door de crash ontstond flinke schade, ook werden er drie gewonden aangetroffen in de personenauto. Eén van de drie, een 21-jarige Vlissingse passagier, moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Een 22-jarige Vlissinger en een 23-jarige man uit Spijkenisse konden ter plekke door de ambulancedienst worden nagekeken.

- Advertentie -

De politie ging er tot afgelopen donderdag vanuit dat een aangehouden 22-jarige Vlissinger de bestuurder van de auto was. Bij hem werden een drugs- en een blaastest afgenomen en de politie nam ongeveer 49 gram hennep bij hem in beslag. De man werd op 1 oktober in vrijheid gesteld.

Afgelopen donderdag meldde de 23-jarige man uit Spijkenisse zich bij de politie om aan te geven dat hij de bestuurder was geweest van de auto. Volgens een woordvoerder van de politie heeft de 23-jarige geen rijbewijs en is hij ingesloten voor verder onderzoek.

Zie ook:
Auto rijdt tegen gebouw aan Hermesweg (29 september 2020)
Bestuurder van crash Hermesweg aangehouden door politie (29 september 2020)

- Advertentie -
Vorig artikelVerkeerscontroles op Walcheren, politie deelt 20 boetes uit
Volgend artikelOpsporing Verzocht besteedt aandacht aan dodelijke aanrijding op Van Woelderenlaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.