Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan dodelijke aanrijding op Van Woelderenlaan

Een van de auto's die beschadigd raakte. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – In de uitzending van het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ wordt morgenavond aandacht besteed aan de dodelijke aanrijding afgelopen zomer op de Burgemeester Van Woelderenlaan.

De 42-jarige Inge Caljouw kwam daarbij om het leven nadat ze overstak met een handbike. Een bestuurder van een Volkswagen Golf, een 27-jarige Rotterdammer, werd aangehouden. De politie is nog steeds op zoek naar de bestuurder van een tweede Volkswagen Golf die samen met de aangehouden man op woensdag 10 juni rond 17.30 uur met hoge snelheid over de Burgemeester Van Woelderenlaan reed. Beide bestuurders worden verdacht van doodslag, omdat ze de omstandigheid hebben gecreëerd waarin het ongeval kon plaatsvinden. Ze zouden een straatrace hebben uitgevoerd.

- Advertentie -

Tijdens het politieonderzoek zijn bewakingsbeelden veiliggesteld. De politie hoopt dat iemand informatie heeft over de tweede auto of de bestuurder. In een speciaal opsporingsbericht staan meer afbeeldingen van deze auto (publicatie dinsdagavond).

De live-uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag 20 oktober, aanvang 20.30 uur op NPO1. Op woensdag 21 oktober wordt het programma rond 13.40 uur herhaald via NPO2.

Zie ook:
Politie zoekt tweede auto in onderzoek naar dodelijk ongeval (22 juli 2020)
– Politie doet remproeven dodelijk ongeval Van Woelderenlaan (17 juni 2020)
– Slachtoffer ongeval Burgemeester Van Woelderenlaan overleden (14 juni 2020)
– Politie: Verdachte ongeval Paauwenburg is 27-jarige Rotterdammer (11 juni 2020)
– Vrouw ernstig gewond bij aanrijding op Van Woelderenlaan (10 juni 2020)

- Advertentie -
Vorig artikelMan (23) uit Spijkenisse bestuurde auto die crashte in gebouw Hermesweg
Volgend artikelWateroverlast in huis door klussende man
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.