Politie neemt auto in beslag wegens rijden zonder rijbewijs

- Advertentie -

VLISSINGEN – Op de Adriaen Coortelaan in Vlissingen controleerden agenten gisteravond een personenauto. De bestuurder van de auto, een 38-jarige man met onbekende woonplaats in Nederland, bleek niet in het bezit van een rijbewijs.

Uit onderzoek bleek dat dit al de vierde keer was dat de man betrapt werd op het rijden zonder rijbewijs. Door de agenten werd contact opgenomen met de Officier van Justitie. Die besloot dat het voertuig waarin de man reed in beslag genomen moest worden.

- Advertentie -

Het Openbaar Ministerie beoordeelt op een later moment wat er met het voertuig gaat gebeuren. De eigenaar van de auto was de bijrijder. Hij wist dat de man geen rijbewijs had, maar had hem toch gevraagd om te gaan rijden. De man vertelde dat hij zelf te moe was om te rijden. De 38-jarige man kreeg een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw op Tomos-snorfiets raakt gewond langs Gerbrandystraat
Volgend artikelSchuurtje in brand nabij Landbouwweg Ritthem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.