Schuurtje in brand nabij Landbouwweg Ritthem

© Foto: Jesse Hartman
- ADVERTENTE -

RITTHEM – Gisteravond is de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand aan de Ritthemsestraat. Later bleek het om een brandend schuurtje te gaan aan het einde van de Loodweg.

Rond 19.30 uur werd de brand gemeld nabij de Ritthemsestraat. Een tankautospuit en een waterwagen van de brandweer uit Oost-Souburg werden in eerste instantie zonder spoed opgeroepen. Toen bleek dat het om een schuurtje ging dat flink aan het branden was aan het einde van de Loodweg, kwam de brandweer met zwaailicht en sirene aan.

- ADVERTENTIE -

Omstreeks 22.15 uur waren de bluswerkzaamheden afgerond en kon de brandweer in gaan pakken. Volgens een woordvoerster van de politie is er geen sprake van brandstichting en werd er niemand bij het schuurtje aangetroffen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!