Schuurtje in brand nabij Landbouwweg Ritthem

© Foto: Jesse Hartman
- Advertentie -

RITTHEM – Gisteravond is de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand aan de Ritthemsestraat. Later bleek het om een brandend schuurtje te gaan aan het einde van de Loodweg.

Rond 19.30 uur werd de brand gemeld nabij de Ritthemsestraat. Een tankautospuit en een waterwagen van de brandweer uit Oost-Souburg werden in eerste instantie zonder spoed opgeroepen. Toen bleek dat het om een schuurtje ging dat flink aan het branden was aan het einde van de Loodweg, kwam de brandweer met zwaailicht en sirene aan.

- Advertentie -

Omstreeks 22.15 uur waren de bluswerkzaamheden afgerond en kon de brandweer in gaan pakken. Volgens een woordvoerster van de politie is er geen sprake van brandstichting en werd er niemand bij het schuurtje aangetroffen.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie neemt auto in beslag wegens rijden zonder rijbewijs
Volgend artikelScooterrijdster lichtgewond bij aanrijding
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.