Inval bij bedrijf op Hertzweg Vlissingen

© Foto: Conny den Heijer / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag heeft de Landelijke Eenheid van de politie een inval gedaan bij een loods aan de Hertzweg in Vlissingen. Wat de reden is, is nog onduidelijk.

Aan het begin van de middag betrad de politie het terrein van het bedrijf aan de Hertzweg. Een loods op het terrein werd opengebroken. Ook is een politiehond ingezet om vermoedelijk goederen op te sporen. Een vrachtwagen is door een bergingsbedrijf afgevoerd onder begeleiding van de politie. Een diepvriestas met goederen zou meegenomen zijn.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de Landelijke Eenheid gaat het om een lopend onderzoek van de dienst Infrastructuur. Meer kan de zegsvrouw van de politie niet zeggen.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto brandt op campusterrein Adriaen Coortelaan
Volgend artikelMelding steekpartij blijkt te gaan om burenruzie zonder ernstig letsel
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.