Politie neemt fietser mee na aanrijding op Bloemenlaan

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een man is vanavond door de politie meegenomen naar het bureau nadat hij op zijn fiets was aangereden door een personenwagen op de Bloemenlaan.

De fietser werd even voor 18.00 uur aangereden nabij de President Rooseveltlaan door een auto van een maaltijdbezorger. Blikken bier uit zijn plastic tas belandden op het wegdek. Enkele blikken vielen kapot of werden platgereden.

- ADVERTENTIE -

De behandeling van de man in de ambulance duurde een half uur. Agenten spraken intussen met getuigen en tussendoor ook met een ambulance-medewerker. Een van de agenten gooide de blikken in een afvalbak bij een bushalte. De autobestuurder deed een blaastest en mocht vertrekken.

Toen het slachtoffer met een pijnlijk been de ambulance verliet, wilde hij wegfietsen, maar de agenten staken daar een stokje voor. Met enig aandringen wisten ze de man te bewegen plaats te nemen in een politiewagen voor nader onderzoek op het bureau.

- ADVERTENTIE -