Autobestuurster naar het politiebureau na aanrijding op Badhuisstraat

© 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De bestuurster van een personenwagen met Pools kenteken is vanavond door agenten naar het bureau afgevoerd nadat ze twee scooters had aangereden op de Badhuisstraat.

Ter hoogte van het stadhuis raakte ze haar medeweggebruikers, een van de scooterrijders zat even later met een pijnlijke arm in het bushokje langs de straat. De autobestuurster zou aanstalten gemaakt hebben de plaats van het ongeval te verlaten. Maar uiteindelijk stond ze toch, huilend, de opgeroepen agenten te woord.

- ADVERTENTIE -

Terwijl het slachtoffer behandeld werd in het bushokje, verdween de vrouw lopend in de richting van het Betje Wolffplein. Ze keerde terug met een man die onduidelijke dingen riep. Later kreeg deze man het nog aan de stok met het slachtoffer. De bestuurster deed intussen achter in een politiewagen een blaastest die kennelijk aanleiding gaf tot een ademanalyse op het bureau aan de Breestraat. Ze stapte enkele keren uit om met de man te overleggen en moest telkens gemaand worden om weer plaats te nemen.

De gewonde scooterrijder hoefde niet naar het ziekenhuis en werd opgehaald door familieleden. Twee kennissen brachten zijn beschadigde scooter weg.

Omdat de agenten twijfels hadden over de technische staat van de betrokken auto, schakelden ze een bergingsbedrijf in om het voertuig nader te kunnen onderzoeken.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!