Lange file op Nieuwe Vlissingseweg door afsluiting Sloebrug

© Foto: C. v/d J.112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Door het geplande afsluiten van de Sloebrug in de richting van de A58 heeft zich vandaag tegen de avond een behoorlijke file gevormd op de Nieuwe Vlissingseweg.

Rond 17.00 uur stonden er auto’s in de rij vanaf de Sloebrug tot aan de Keersluisbrug (foto). Ook de afrit van de Sloeweg raakte overbezet. Veel bestuurders verloren minder tijd door via de President Rooseveltlaan en de Industrieweg naar de Paul Krugerstraat te rijden. Verkeer dat vanaf de Nieuwe Vlissingseweg linksaf naar de Keersluisbrug afslaat, krijgt relatief kort het groene licht, het systeem is niet aangepast.

- Advertentie -

Aan de Sloebrug wordt tot eind komende week gewerkt. Op bijna alle dagen blijft een rijstrook beschikbaar in beide richtingen. Op drie dagen echter kan er geen verkeer uit Vlissingen naar de A58. Vandaag was kennelijk de eerste dag, zodat er omgereden moest worden, wat de andere dagen zijn, is vooralsnog onduidelijk.

Update – De website van de gemeente Vlissingen biedt geen nadere info.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (26) met harddrugs op zak aangehouden
Volgend artikelMan met ski-masker steelt geld uit kassa van Aldi in Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).