Man (26) met harddrugs op zak aangehouden

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Agenten hebben gisteravond op de Rembrandtlaan een 26-jarige Vlissinger aangehouden. De man had meerdere zakjes cocaïne op zak.

De man kreeg rond 21.15 uur een stopteken. Hij werd door agenten aan de kant gezet. Omdat het vermoeden bestond dat de man drugs op zak had, werd hem gevorderd deze aan de politie te overhandigen. Hij verklaarde niks bij zich te hebben. Daarop besloten de agenten hem te fouilleren. De man bleek verschillende zakjes cocaïne op zak te hebben, vermoedelijk om te verhandelen, aldus de politie.

- Advertentie -

De man is op het politiebureau ingesloten, bij een nadere fouillering aldaar bleek hij nog meer drugs op zak te hebben. Er wordt onderzoek gedaan.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust autobrand Vincent van Goghlaan Vlissingen
Volgend artikelLange file op Nieuwe Vlissingseweg door afsluiting Sloebrug
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.