Vlissinger aangehouden wapenbezit en hennepkwekerij

Archief-foto © Pixabay
- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN – Woensdagavond werd de bewoner van een woning aan de Glacisstraat in Vlissingen aangehouden wegens het bezit van twee (op echt gelijkende) vuurwapens.

Er was informatie bij de politie binnengekomen die erop wees dat de man mogelijk wapens in huis zou hebben, daarom zijn agenten woensdag rond 21.45 uur naar zijn huis gegaan. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Agenten hebben een doorzoeking in zijn woning gedaan. Daar werd, naast de twee op echt gelijkende vuurwapens, vervolgens ook nog een hennepkwekerij aangetroffen met 62 planten. De kwekerij is geruimd en alle spullen worden vernietigd.

- ADVERTENTIE -

De man zit nog vast en wordt donderdag gehoord.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelBrandweer haalt kat van dak in binnenstad
Volgend artikelPolitie zoekt naar afstekers vuurwerk in Bossenburgh
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier