Twee mannen aangehouden vanwege drugsbezit

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gistermiddag heeft de politie twee mannen aangehouden op een parkeerplaats omdat er in hun voertuig hennep en cocaïne werd aangetroffen.

Op een parkeerplaats bij een basisschool in Vlissingen zag een agent een auto geparkeerd staan. In het voertuig zaten twee mannen. Vanwege recente meldingen over drugsoverlast, besloot de politie een controle uit te voeren.

- Advertentie -

Uit de auto kwam een flinke henneplucht. Al snel bleek dat er een behoorlijke hoeveelheid hennep aanwezig was. Beide mannen werden aangehouden. Na de aanhouding vonden we bij een van de mannen ook nog een bol wit poeder. Uiteindelijk bleek het te gaan om ruim 47 gram hennep, 3 gram cocaïne en een joint. Na verder onderzoek werd een van de twee mannen door de officier van justitie verantwoordelijk gehouden. Hij is met een dagvaarding naar huis gestuurd.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie houdt man aan die in gestolen auto zit op de Gildeweg
Volgend artikelOpeenhoping van gas in voormalig cafetaria De Draaibrug
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.