Opeenhoping van gas in voormalig cafetaria De Draaibrug

© Foto: Jesse Hartman
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Politie en brandweer hebben zich vanmiddag toegang verschaft tot een voormalig cafetaria aan de Kanaalstraat nadat de lucht van gas opgemerkt was.

Een van de rolluiken waarmee De Draaibrug al geruime tijd afgesloten is, moest geforceerd worden, evenals de ruit van een deur achter het rolluik. Binnen had zich gas opgehoopt doordat een kraan niet volledig dicht was. Ook medewerkers van DNWG gaven acte de présence. De gaskraan werd dichtgedraaid, de ruimte geventileerd.

- ADVERTENTIE -

In 2018 bluste de brandweer nog een brand in de woning boven de frietzaak.

Bijna tegelijk met de melding uit Oost-Souburg spoedde een andere ploeg van de post Stromenweg zich naar een appartementencomplex aan de Boulevard Evertsen, nabij het Wooldhuis. Daar haalden de brandweerlieden iemand van de eerste verdieping naar beneden om vervoer – per ambulance, zonder spoed – naar het ziekenhuis mogelijk te maken.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!