Auto crasht tegen boom Nieuwe Kruidmolenweg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond is een personenauto gecrasht tegen een boom in Vlissingen. Niemand raakte gewond. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend.

Tegen 20.00 uur vanavond crashte een voertuig tegen een boom nabij de kruising Poortersweg met de Nieuwe Kruidmolenweg in Vlissingen. Twee politie-eenheden en een ambulance kwamen ter plaatse om eerste hulp te bieden.

- Advertentie -

Medewerkers van de ambulance hebben twee inzittenden nagekeken. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De auto raakte door de crash flink beschadigd, een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen. De bestuurster is door een familielid opgehaald. Over de oorzaak is niets bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelSchoorsteenbrand in Souburgse woning
Volgend artikelJongens (16) aangehouden voor vandalisme en inbraak in oud schoolgebouw
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

1 REACTIE

  1. Zal vast wel te hard gereden hebben. Zijn er zoveel die daar veel te hard rijden. Je moet echt opletten als je daar op je fiets rijd, want voor je het weet wordt je van je fiets afgereden.

Reacties zijn gesloten.