Auto crasht tegen boom Nieuwe Kruidmolenweg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vanavond is een personenauto gecrasht tegen een boom in Vlissingen. Niemand raakte gewond. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend.

Tegen 20.00 uur vanavond crashte een voertuig tegen een boom nabij de kruising Poortersweg met de Nieuwe Kruidmolenweg in Vlissingen. Twee politie-eenheden en een ambulance kwamen ter plaatse om eerste hulp te bieden.

Medewerkers van de ambulance hebben twee inzittenden nagekeken. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De auto raakte door de crash flink beschadigd, een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen. De bestuurster is door een familielid opgehaald. Over de oorzaak is niets bekend.

Vorig artikelSchoorsteenbrand in Souburgse woning
Volgend artikelJongens (16) aangehouden voor vandalisme en inbraak in oud schoolgebouw
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

1 REACTIE

  1. Zal vast wel te hard gereden hebben. Zijn er zoveel die daar veel te hard rijden. Je moet echt opletten als je daar op je fiets rijd, want voor je het weet wordt je van je fiets afgereden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier