Schoorsteenbrand in Souburgse woning

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – In een woning aan de J.I. Sandersestraat is rond half twee vanmiddag een schoorsteenbrand ontstaan.

Drie brandweerploegen uit Middelburg en Oost-Souburg proberen op dit moment een einde te maken aan de van buiten goed zichtbare rookontwikkeling. Daarbij wordt ook de ladderwagen van de post Stromenweg gebruikt, de meeste rook komt van onder het dak. Er zijn geen vlammen te zien.

- Advertentie -

Het lijkt erop dat niemand gewond is geraakt.

Update 15.41 uur: De brand woedde tussen plafonds van de begane grond en vloeren van de eerste verdieping. Om 14.21 uur werd het sein brand meester gegeven. De bemanningen van één blusvoertuig en de autoladder voeren nabluswerkzaamheden uit, stichting Salvage zal helpen bij het afhandelen van de schade.

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -
Vorig artikelVijftig kilo cocaïne tussen de bananen
Volgend artikelAuto crasht tegen boom Nieuwe Kruidmolenweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).