Schoorsteenbrand in Souburgse woning

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – In een woning aan de J.I. Sandersestraat is rond half twee vanmiddag een schoorsteenbrand ontstaan.

Drie brandweerploegen uit Middelburg en Oost-Souburg proberen op dit moment een einde te maken aan de van buiten goed zichtbare rookontwikkeling. Daarbij wordt ook de ladderwagen van de post Stromenweg gebruikt, de meeste rook komt van onder het dak. Er zijn geen vlammen te zien.

- ADVERTENTIE -

Het lijkt erop dat niemand gewond is geraakt.

Update 15.41 uur: De brand woedde tussen plafonds van de begane grond en vloeren van de eerste verdieping. Om 14.21 uur werd het sein brand meester gegeven. De bemanningen van één blusvoertuig en de autoladder voeren nabluswerkzaamheden uit, stichting Salvage zal helpen bij het afhandelen van de schade.

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!