Fietser aangereden op rotonde bij Nollebos

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietsende man is vanmiddag tegen half zes aangereden op de rotonde waar de Sloeweg en de Burgemeester Van Woelderenlaan elkaar ontmoeten.

De bestuurder van een personenwagen reed over de Sloeweg en werd naar eigen zeggen verblind door het licht van een medeweggebruiker op de rotonde. Daardoor zag hij niet dat vanaf de linkerkant een fietser overstak. De autobestuurder zei achteraf dat hij slechts een trapper van de fiets raakte. Genoeg voor de wielrijder om ten val te komen.

- Advertentie -

Meerdere automobilisten en fietsers stopten om te helpen. Na aankomst van de ambulance werd het slachtoffer op het wegdek behandeld en daarna voorzichtig op een brancard gelegd. De autobestuurder deed een blaastest en mocht vertrekken.

Verkeer op de Sloeweg in de richting van het Nollebos moest enige tijd omrijden via Paauwenburg.

- Advertentie -
Vorig artikelMan springt op auto en toont geslachtsdeel aan bestuurster
Volgend artikelBrandje in berging Paul Krugerstraat
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).