De President Rooseveltlaan in Vlissingen nabij de Irislaan. © Foto: Google Maps

VLISSINGEN – De politie heeft het vannacht aan de stok gehad met een 39-jarige Vlissinger, uiteindelijk kon de man aangehouden worden op de President Rooseveltlaan.

Even na middernacht zou de man een mobiel toilet omgegooid hebben langs de Hercules Segherslaan. Ook zou hij op een auto zijn gesprongen en zijn geslachtsdeel aan de bestuurster hebben getoond. Gewaarschuwde agenten konden hem aanhouden op de President Rooseveltlaan. De verdachte bood weerstand en spuugde naar een van de agenten. Hij werd met een spuugkap over zijn hoofd afgevoerd naar het politiebureau.

Volgens de politie was de verdachte mogelijk onder invloed van alcohol en medicatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier