Maaltijdbezorgster lichtgewond na aanrijding met auto

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag is een maaltijdbezorgster op een scooter lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. Vermoedelijk was de oorzaak van de aanrijding een voorrangsfout.

Omstreeks 17.45 uur raakte de bezorgster in botsing met een personenauto. De autobestuurder wilde vermoedelijk vanaf de President Rooseveltlaan de Verlengde Bonedijkelaan oprijden en zag de bezorgster, die op het fietspad reed, over het hoofd.

- Advertentie -

Toegesnelde ambulancemedewerkers en politieagenten ontfermden zich over de vrouw. Deels op eigen kracht liep de vrouw de ambulance in voor controle. Uiteindelijk bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. De bestuurder van de personenauto kwam met de schrik vrij. Wel raakte de rechterzijde van de auto door de botsing beschadigd.

De baas van de maaltijdbezorgster wisselde gegevens uit met de automobilist om de schade af te handelen.

- Advertentie -
Vorig artikelJongen (14) gewond bij steekincident in Oost-Souburg
Volgend artikelBrand in meterkast van woning Van Dishoeckstraat Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.