Maaltijdbezorgster lichtgewond na aanrijding met auto

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag is een maaltijdbezorgster op een scooter lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. Vermoedelijk was de oorzaak van de aanrijding een voorrangsfout.

Omstreeks 17.45 uur raakte de bezorgster in botsing met een personenauto. De autobestuurder wilde vermoedelijk vanaf de President Rooseveltlaan de Verlengde Bonedijkelaan oprijden en zag de bezorgster, die op het fietspad reed, over het hoofd.

Toegesnelde ambulancemedewerkers en politieagenten ontfermden zich over de vrouw. Deels op eigen kracht liep de vrouw de ambulance in voor controle. Uiteindelijk bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. De bestuurder van de personenauto kwam met de schrik vrij. Wel raakte de rechterzijde van de auto door de botsing beschadigd.

De baas van de maaltijdbezorgster wisselde gegevens uit met de automobilist om de schade af te handelen.

Vorig artikelJongen (14) gewond bij steekincident in Oost-Souburg
Volgend artikelBrand in meterkast van woning Van Dishoeckstraat Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier