Maaltijdbezorgster lichtgewond na aanrijding met auto

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag is een maaltijdbezorgster op een scooter lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. Vermoedelijk was de oorzaak van de aanrijding een voorrangsfout.

Omstreeks 17.45 uur raakte de bezorgster in botsing met een personenauto. De autobestuurder wilde vermoedelijk vanaf de President Rooseveltlaan de Verlengde Bonedijkelaan oprijden en zag de bezorgster, die op het fietspad reed, over het hoofd.

- ADVERTENTIE -

Toegesnelde ambulancemedewerkers en politieagenten ontfermden zich over de vrouw. Deels op eigen kracht liep de vrouw de ambulance in voor controle. Uiteindelijk bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. De bestuurder van de personenauto kwam met de schrik vrij. Wel raakte de rechterzijde van de auto door de botsing beschadigd.

De baas van de maaltijdbezorgster wisselde gegevens uit met de automobilist om de schade af te handelen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!