Drie bejaarde vrouwen bezocht door nep-medewerkster thuiszorg met babbeltruc

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee personen van ruim boven de tachtig uit Vlissingen zijn deze maand sieraden en geld kwijtgeraakt toen ze bezoek kregen van iemand die zich voordeed als thuiszorgmedewerkster.

Een derde persoon vertrouwde de zaak niet, weigerde de toegang in haar woning en nam achteraf contact op met de politie.

- Advertentie -

Volgens de politie gaat het mogelijk om één dader, maar lopen de omschrijvingen van deze vrouw uiteen. De gegevens zijn te summier voor een signalement. De slachtoffers hebben geen handlanger(s) gezien.

De politie vindt het opmerkelijk dat in korte tijd drie bejaarde vrouwen in Vlissingen benaderd worden met dezelfde smoes om binnen te komen en roept iedereen op alert te zijn wanneer onbekende personen aanbellen.

- Advertentie -
Vorig artikelBrand in meterkast van woning Van Dishoeckstraat Vlissingen
Volgend artikelVlissinger (20) betrapt op het rijden onder invloed van drugs
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).