Bestuurder ramt geparkeerde auto’s tijdens achtervolging door politie en rent weg

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een autobestuurder heeft vanavond twee geparkeerde personenwagens geramd op de Boterbloemlaan terwijl hij door de politie achtervolgd werd, daarna is hij uitgestapt en weggerend.

Omstreeks half acht werd de man achtervolgd om redenen die nog niet bekendgemaakt zijn. Hij kwam uit de richting van de Beatrixlaan, op de Boterbloemlaan verloor hij waarschijnlijk de macht over het stuur, raakte een geparkeerde auto in de flank en botste frontaal tegen een tweede voertuig.

Buurtbewoners die het kabaal hoorden, zagen de man uitstappen en wegrennen naar de achterzijde van een rijtje woningen, waar een brandgang naar de Paul Krugerstraat is. De agenten renden achter hem aan maar konden hem niet achterhalen.

De auto van de gevluchte man (foto) is weggesleept, evenals het voertuig dat hij frontaal raakte. Meer nieuws volgt zodra bekend.

Vorig artikelFietser raakt lichtgewond op President Rooseveltlaan
Volgend artikelMan bevredigt zichzelf zichtbaar in woning, politie pakt hem op
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier