Vlissinger die vastzit voor zedenmisdrijf blijft 90 dagen langer in hechtenis

© Foto: Rechtbank Zeeland-West-Brabant (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De Vlissinger die begin februari werd opgepakt voor een mogelijk zedenmisdrijf blijft 90 dagen langer vastzitten. Dat liet het Openbaar Ministerie vanmiddag weten.

Zaterdag 6 februari hield de politie een Vlissinger aan voor het plegen van een mogelijk zedenmisdrijf. Dit naar aanleiding van een aangifte die bij de politie was binnengekomen. Gegevensdragers zoals mobiele telefoon, computer, laptop en iPad werden in beslag genomen voor onderzoek.

- Advertentie -

Vanmiddag liet een woordvoerster van het OM weten dat de man 90 dagen langer vastzit. Waarom het voorarrest is verlengd, kan de woordvoerster niet zeggen. Op 12 mei zal er een pro-formazitting plaatsvinden.

- Advertentie -
Vorig artikelVerdachte winkeldiefstal verzet zich tegen aanhouding in woning
Volgend artikelPolitie zoekt daders van reeks bekladdingen in Koudekerke
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.