Verstekelingen uit vrachtwagen gehaald in Vlissingen-Oost

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN-OOST – Vier verstekelingen onder wie twee minderjarigen zijn vandaag aangetroffen in het Sloegebied, het groepje zat verstopt in de trailer van een vrachtwagen.

De mannen hadden geen papieren bij zich, volgens de politie komen ze vermoedelijk uit Eritrea, een staat in het oosten van Afrika. Ze zijn aangehouden en overgedragen aan de marechaussee. Die heeft hen naar Hoogerheide gebracht. Onbekend is nog of de vrachtwagenchauffeur aangehouden is.

- ADVERTENTIE -

De beroepsorganisatie Transport en Logistiek Nederland geeft aan dat ‘inklimmers’ steeds vaker zorgen voor onveilige situaties, vertraging, schade en boetes voor de vervoerder. Ontvangers van levensmiddelen weigeren regelmatig de lading als immigranten hebben meegereisd.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!