Verstekelingen uit vrachtwagen gehaald in Vlissingen-Oost

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN-OOST – Vier verstekelingen onder wie twee minderjarigen zijn vandaag aangetroffen in het Sloegebied, het groepje zat verstopt in de trailer van een vrachtwagen.

De mannen hadden geen papieren bij zich, volgens de politie komen ze vermoedelijk uit Eritrea, een staat in het oosten van Afrika. Ze zijn aangehouden en overgedragen aan de marechaussee. Die heeft hen naar Hoogerheide gebracht. Onbekend is nog of de vrachtwagenchauffeur aangehouden is.

- Advertentie -

De beroepsorganisatie Transport en Logistiek Nederland geeft aan dat ‘inklimmers’ steeds vaker zorgen voor onveilige situaties, vertraging, schade en boetes voor de vervoerder. Ontvangers van levensmiddelen weigeren regelmatig de lading als immigranten hebben meegereisd.

- Advertentie -
Vorig artikelOverlastgever verzet zich tegen aanhouding
Volgend artikelDronken mannen aangehouden die probeerden ruit H&M in te slaan
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).