Lichtgewonden bij autobotsing in wegversmalling op Lekstraat

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

OOST-SOUBURG – Twee personen zijn vanavond lichtgewond geraakt bij een verkeersongeval in Oost-Souburg, een vrouwelijk slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De twee betrokken auto’s botsten frontaal tegen elkaar in de wegversmalling halverwege de Lekstraat die is bedoeld om de snelheid omlaag te halen. Over de schuldvraag bestond onduidelijkheid. Daarom vroeg de politie omstanders naar hun eventuele getuigenis. Een vrouw die naar een stembureau fietste, legde uit wat ze gezien had. De bestuurders deden een blaastest. Niemand had gedronken.

Een klein meisje dat in een van de voertuigen zat, bleef ongedeerd. Kuzee heeft beide auto’s geborgen.

Eerder vandaag bleef een nog jonger kind ongedeerd bij een kop-staartbotsing op de President Rooseveltlaan (foto onder). Het kindje werd opgehaald door kennissen van de ouders. Een vrouwelijke inzittende werd onderzocht in de Rapid Responder en daarna met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond plaats ter hoogte van het Esso-tankstation bij sporthal Baskensburg. De van achteren geraakte auto stond met de voorzijde in de richting van de Nieuwe Vlissingseweg, de andere bestuurder had zijn voertuig na het ongeluk geparkeerd op het Esso-terrein. De politie schakelde Kuzee in voor het bergen.

Vorig artikelBestuurder verliest macht over het stuur en belandt op vangrail A58
Volgend artikelVrouw gewond afgevoerd na incident Middengebied
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. De schuldige in deze is de wegbeheerder, zet gewoon aan beide kanten van de wegversmalling een bord neer met een rood/zwarte pijl neer. Dan is voor iedereen duidelijk wie er voorrang heeft.

    De bestuurder die daar geen gehoor aan geeft is fout, de huidige situatie blijft ten alle tijden een verwarrende situatie. Duidelijk in het verkeer, daarom hebben we toch juist verkeersregels uitgevonden? Of juist om vanaf te wijken?

    Dit is niet het eerste maar ook zeker niet het laatste ongeluk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier