Man onder invloed aangehouden na veroorzaken aanrijding

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een autobestuurder is vanmiddag door de politie aangehouden na het veroorzaken van een botsing. De man was vermoedelijk onder invloed van alcohol.

Om iets over 14.00 uur botste de bestuurder tegen een geparkeerde bestelbus op de Bloemenlaan nabij de kruising met de President Rooseveltlaan.

- Advertentie -

Agenten hadden het vermoeden dat de man onder invloed was van alcohol. Daarom werd geprobeerd de man te onderwerpen aan een blaastest. Dit mislukte telkens, waarschijnlijk omdat de man te zwaar onder invloed verkeerde. Uiteindelijk is de Engelssprekende bestuurder aangehouden.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De man zal op het bureau een uitgebreide blaastest ondergaan zodat bepaald kan worden hoeveel hij precies gedronken heeft.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw gewond afgevoerd na incident Middengebied
Volgend artikelGewonde bij ongeluk op motorcrossterrein Ritthem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.