Man onder invloed aangehouden na veroorzaken aanrijding

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN – Een autobestuurder is vanmiddag door de politie aangehouden na het veroorzaken van een botsing. De man was vermoedelijk onder invloed van alcohol.

Om iets over 14.00 uur botste de bestuurder tegen een geparkeerde bestelbus op de Bloemenlaan nabij de kruising met de President Rooseveltlaan.

- ADVERTENTIE -

Agenten hadden het vermoeden dat de man onder invloed was van alcohol. Daarom werd geprobeerd de man te onderwerpen aan een blaastest. Dit mislukte telkens, waarschijnlijk omdat de man te zwaar onder invloed verkeerde. Uiteindelijk is de Engelssprekende bestuurder aangehouden.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De man zal op het bureau een uitgebreide blaastest ondergaan zodat bepaald kan worden hoeveel hij precies gedronken heeft.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelVrouw gewond afgevoerd na incident Middengebied
Volgend artikelGewonde bij ongeluk op motorcrossterrein Ritthem
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier