Gewonde bij ongeluk op motorcrossterrein Ritthem

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN-OOST – Zondagmiddag is bij een ongeval op een motorcrossterrein aan de Engelandweg in Ritthem een gewonde gevallen.

Even na 15.00 uur gebeurde het ongeluk op het motorcrossterrein van MSV De Uitlaat aan de Engelandweg. Volgens omstanders zou een motorcrosser van zijn/haar motor zijn gevallen en gewond zijn geraakt.

- ADVERTENTIE -

Korte tijd vloog ook de traumahelikopter uit Rotterdam naar de locatie van het ongeval, deze is uiteindelijk niet meer ter plekke gekomen. Een toegesneld ambulanceteam heeft het slachtoffer onderzocht. Vervoer naar het ziekenhuis in Goes bleek niet noodzakelijk.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelMan onder invloed aangehouden na veroorzaken aanrijding
Volgend artikelBrandweer blust brand in leegstaand schoolgebouw
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier