Politie zoekt getuigen leksteken autobanden Badhuisstraat

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie zoekt mensen die getuigen zijn geweest van het leksteken van autobanden in de Badhuisstraat. Het voorval vond woensdagmiddag plaats.

Het desbetreffende voertuig stond woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 14.30 uur geparkeerd nabij huisnummer 18 op de Badhuisstraat toen een persoon meerdere banden van de auto lekstak.

- Advertentie -

De eigenaar van de auto heeft inmiddels aangifte gedaan van vernieling. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Specifiek is de politie op zoek naar een oudere man in een scootmobiel die mogelijk iets van het incident gezien zou hebben. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder lichtgewond na aanrijding in Vlissingen
Volgend artikelVrouw (45) beroofd van tas met daarin iPad
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.