Vrouw (45) beroofd van tas met daarin iPad

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 45-jarige vrouw uit Vlissingen is vanmorgen rond 10.00 uur in de Glacisstraat slachtoffer geworden van een straatroof. De dader fietste weg richting de Scheldestraat.

De vrouw had een tas met een iPad en kleding uit de auto gehaald, terwijl ze de auto op slot deed, werd haar tas weggegrist. Het slachtoffer zag de dader op een fiets wegrijden richting de Scheldestraat. De politie deed buurtonderzoek maar vond niemand die voldeed aan het signalement. Er werd aangifte opgenomen en mogelijk was iemand getuige.

- Advertentie -

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze zaak. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of het WhatsApp-nummer van de politie gebruiken: 06-12207006.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt getuigen leksteken autobanden Badhuisstraat
Volgend artikelFietsster (16) vermoedelijk met opzet aangereden, politie zoekt getuigen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.