Vrouw (45) beroofd van tas met daarin iPad

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een 45-jarige vrouw uit Vlissingen is vanmorgen rond 10.00 uur in de Glacisstraat slachtoffer geworden van een straatroof. De dader fietste weg richting de Scheldestraat.

De vrouw had een tas met een iPad en kleding uit de auto gehaald, terwijl ze de auto op slot deed, werd haar tas weggegrist. Het slachtoffer zag de dader op een fiets wegrijden richting de Scheldestraat. De politie deed buurtonderzoek maar vond niemand die voldeed aan het signalement. Er werd aangifte opgenomen en mogelijk was iemand getuige.

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze zaak. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of het WhatsApp-nummer van de politie gebruiken: 06-12207006.

Vorig artikelPolitie zoekt getuigen leksteken autobanden Badhuisstraat
Volgend artikelFietsster (16) vermoedelijk met opzet aangereden, politie zoekt getuigen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier