Spelend jongetje komt met de schrik vrij op Bloemenlaan

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een kleine jongen is vanmiddag met de schrik vrijgekomen nadat hij aangereden werd bij een speeltuin aan de Bloemenlaan.

Tegen 14.00 uur belandde het kind op het wegdek, een autobestuurder die in de richting van de Vincent van Goghlaan reed, kon hem niet ontwijken. Een verpleegkundige snelde toe met de ‘rapid responder’ en bekeek de jongen zorgvuldig. Het kleine slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis en was enige tijd later weer aan het spelen.

- ADVERTENTIE -

De politie heeft de gegevens van beide partijen genoteerd.

Twee uur later rukte de brandweer uit naar de Boulevard Evertsen (foto onder). Ambulancepersoneel wilde een vrouw met spoed naar het ziekenhuis vervoeren en had een ladderwagen nodig voor het ‘afhijsen’ vanaf de derde verdieping. Terwijl de vrouw liggend naar beneden gebracht werd, zwaaide ze nog naar kennissen op haar balkon.

Medewerkers van Handhaving regelden het verkeer.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!