Spelend jongetje komt met de schrik vrij op Bloemenlaan

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een kleine jongen is vanmiddag met de schrik vrijgekomen nadat hij aangereden werd bij een speeltuin aan de Bloemenlaan.

Tegen 14.00 uur belandde het kind op het wegdek, een autobestuurder die in de richting van de Vincent van Goghlaan reed, kon hem niet ontwijken. Een verpleegkundige snelde toe met de ‘rapid responder’ en bekeek de jongen zorgvuldig. Het kleine slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis en was enige tijd later weer aan het spelen.

- Advertentie -

De politie heeft de gegevens van beide partijen genoteerd.

Twee uur later rukte de brandweer uit naar de Boulevard Evertsen (foto onder). Ambulancepersoneel wilde een vrouw met spoed naar het ziekenhuis vervoeren en had een ladderwagen nodig voor het ‘afhijsen’ vanaf de derde verdieping. Terwijl de vrouw liggend naar beneden gebracht werd, zwaaide ze nog naar kennissen op haar balkon.

Medewerkers van Handhaving regelden het verkeer.

- Advertentie -
Vorig artikelOost-Souburger kondigt aan vrouw te vermoorden en wordt opgepakt
Volgend artikelVerwarde man gooit ruit in van woning en gaat op de vuist met bewoner
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).