Verwarde man gooit ruit in van woning en gaat op de vuist met bewoner

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Gisteravond omstreeks 18.20 uur meldden verschillende getuigen dat er twee mannen aan het vechten waren in de Gerbrandystraat in Vlissingen. De politie werd ter plaatse geroepen.

Toen agenten aankwamen bij het opstootje zagen zij een man die door drie andere mannen in bedwang werd gehouden. Meerdere getuigen verklaarden dat deze man een ruit van een woning aan de Gerbrandystraat had ingegooid en dat hij daarna door die kapotte ruit de woning was binnengegaan. De bewoner was vervolgens in paniek naar buiten komen rennen, met de indringer achter zich aan. Buiten ontstond een worsteling. Omstanders hadden moeite om de twee mannen uit elkaar te halen en konden uiteindelijk de indringer met vereende krachten vasthouden. Op dat moment arriveerden agenten.

Agenten boeiden de 38-jarige Vlissinger om hem over te brengen naar een politiecellencomplex. De man sloeg wartaal uit en er was op geen enkele manier contact met hem te krijgen. In plaats van naar een politiecellencomplex is de man overgebracht naar een zorginstelling. Wanneer hij daartoe in staat is wordt er een verklaring van hem opgenomen. Het slachtoffer raakte lichtgewond door de aanval en is behandeld door ambulancemedewerkers. Hij heeft een verklaring afgelegd bij de politie.

Vorig artikelSpelend jongetje komt met de schrik vrij op Bloemenlaan
Volgend artikelDrie aanhoudingen na schietincident in Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier